lauantai 18. helmikuuta 2012

Ei tullut ölliäisiä

Surkeuksien surkeus! Jokin meni mönkään eikä pikkunakkeja tullutkaan.. Masusta löytyi yksi kuollut pentu ja olimma jo varautuneet leikkauttamaan Nakin mutta sitä ei tarvinnutkaan tehdä koska pentu oli tullut abortoivan lääkityksen myötä ulos. Nyt on päällä pitkä antibioottikuuri ja odottelemma rauhassa neidin parantumista ja toipumista. Kunhan tästä ruljanssista on selvitty, niin katsotaan mitä tuleman pitää, että otetaanko uusiksi vai ei.

Mutta on taas pilke silmäkulmassa, vauhtia töppösissä ja lelujakin täytyisi heittää loputtomiin asti, niin parantuminen näyttäisi olevan hyvällä mallilla :)

lauantai 4. helmikuuta 2012

Tytöt päivystää




Ulkona on niin kirpsakka pakkanen, ettei sessekään siellä tarkene kauaa olla mutta mikäs sen rattoisampi päivän viettämistapa olisikaan kuin päivystää ikkunan ääressä sisällä lämpöisessä pihan tapahtumia.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Kahvia ja pullaa

Miten voi olla jotain niin tähtitieteellisen vaikeaa paistaa.. tai tehdä ylipäätään pullaa? Miksi joillain se onnistuu kuin Strömsöössä mutta minulla se menee aina pieleen jotenkin vaikka tekisi kuinka ohjeen mukaan. Ensimmäisestä erästä tuli kuivakoita pikkupullia (netistä luin, että se johtuu siitä että jauhoja laitetaan liikaa) ja tästä toisesta erästä isoja löysiä lehmänläjäpullia, joista sisus tursuaa yli äyräiden (näihin laitoin sitten vähemmän jauhoja) Kas näin:



Pitääkö tyytyä siihen, että tekee yksinkertaisimpia peruspyöryläpullia niin kauan, että hallitsee pullantekotekniikan?

Mutta hyviä ne oli joka tapauksessa. Mikäs sen oivallisempi iltapäiväkahvin kanssa olisikaan kuin vasta leivottu pulla, ulkonäöstä viis :)