lauantai 25. toukokuuta 2013

Sairastelua..

Nakilla on ollut huonoa tuuria matkassa, sairastelua kolmisen viikkoa. 

Ensin anaalirauhaset tulehtuivat ja siihen antibioottikuuri+pönttö päähän kahdeksi viikkoa. Ja kun siitä toivuttiin, niin tuli niin paha ummetus, että piti käydä tekemässä suolihuuhtelu. Tuosta viimeisimmästä Nakkis oli aika väsynyt, ei jaksanut edes leikkiä ja oli muutenkin ihan nuutuneen oloinen. Mutta vähemmästäkin, kun röntgenkuvissa näkyi sitä itseään palleaan saakka, että on ollut pikku koiraparalla tukalat oltavat.

Syyksi oli vahva epäilys luiden syöminen, joka loppui tähän operaatioon. Saa luvan syödä luunsa toisessa muodossa jatkossa vaikka se luiden kaluaminen onkin Nakista mukavaa ajanvietettä.

Mutta nyt suunta on parempi, lisätään kuidun saantia ruokailuun ja vähennetään luupitoista ruokaa, että masu pysyy hyvänä jatkossa.

Pönttöilyyn väsynyt pikku koira

lauantai 11. toukokuuta 2013

Ei ristin sielua missään


Sattuipa eräänä päivänä niin, että lenkille lähdettyämme ei törmätty Nakin kanssa muihin ulkoilijoihin vaikka normaalisti tulee vastaan useampi koirakko ja lenkkeilijä. Joten käytin tilaisuutta hyväkseni ja laskin Nakin vapaaksi pellolle ja siinähän se näköetäisyydellä pysyi koko ajan. Yllättäin tosin heti nappasi jonkun elukan jäljen ja lähti nokka maata vasten seuraamaan sitä. Vähän odotin, että se olis hakenut keppiä mutta minkäs se sille voi, että on metsästyskoira ja hajut kiinnostaa enemmän kuin päätön humppailu pitkin peltoja.

Tuossapa pieni pätkä Nakin nuuskutteluista:




keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Korkeasaaressa

Yleissivistyksessäni oli aukko, kun en ollut koskaan ikinä milloinkaan käynyt Korkeasaaressa. Mutta tulipa sekin aukko täytettyä, kun oltiin viikonloppuna kaverini E:n ja hänen lapsostensa kanssa siellä käymässä. 

Harmiksemme totesimma, että olimme juurikin siihen aikaan, kun isot kissaeläimet olivat päiväunilla. Ei siis nähty kuin pari leijonaa ja yksi tikru. Mutta olihan siellä onneksi toki muitakin eläimiä, joita katsella kuten hassu pikkupanda, jonka olisi voinut kaapata mukaan :D



















torstai 2. toukokuuta 2013

Rautalangasta vääntäen

Tällä erää ei tarvinnu vääntää kissalle tai koiralle jotakin rautalangasta, kun yksinkertaiset sanat eivät riitä.. Mutta emäntä itse väänteli alkutalvesta rautalangasta norsun päätä siskon lapsille aikansa kuluksi.

Tästä se niinku sitte lähti.. Katselin netistä kuvia elehvanttien mittasuhteista ja
sitte väänsin, olikohan toi nyt kanaverkkoa..

Pää. Niinku näkyy :D

Täytin pään ja kärsän sanomalehdillä, niin se olisi sitten helpompi päällystää

Melkein valmis täytetty norsunpää

Unohtamatta toki korvien vahvistusta maalarinteipillä

Ja sitten useampi kerros sanomalehteä päälle, välillä annettiin kuivua
ja eikun uutta kerrosta kehiin

Tadaa! Melkein valmis. Tais olla eka kerros gessoa pinnassa.

Ja maalausta vaille valmis (se urakka jäi siskon lapsille) Tuossa nyt näkee
vähän minkä kokoinen siitä tuli, kun Nakin piti ängetä katsomaan, että
mitä ihmettä tein :)