torstai 27. maaliskuuta 2014

Koiramalleja ja mallikoiria

No laitetaan nyt varovaisesti muutama kuva koirista, jotka on otettu uudella kameralla.. Jos ei tulisi heti täystyrmäystä :P

Mallit käyttäytyivät hienosti, odottivat nätisti sohvalla aivan kuin jotakin suurta tapahtumaa, kun minä rävelsin kameran kanssa :D






lauantai 22. maaliskuuta 2014

Uusi kuvauskalusto


Niinpä minä siis toteutin pitkällisen haaveeni ja ostin järjestelmäkameran.




Joten kännykällä räpsityt koirakuvat mitä ilmeisimmin jäävät historiaan ehkäpä pikku hiljaa koska en todellakaan osaa käyttää tai hyödyntää uuden kameran kaikkia hienouksia. Ja kameran käyttöominaisuuksien opettelua hidastaa pahimmoilleen osimoilleen samaan aikaan tapahtuva muutto tai siis ei vielä muutto mutta pakkaaminen ja sitähän riittää. 

Aikaa on mennyt varaston ja kaappien siivoukseen ja turhan roinan pois heittämiseen ja kierrätykseen roudaamiseen.

Ehkäpä sitten, kun muutto on ohitse, niin alkaa tulla aivan valtaisan hienoja kuvajaisia tähänkin blogiin ;) :D



Nakki odottelee jo aikaa, että siitäkin saisi edustavia kuvia..


torstai 13. maaliskuuta 2014

Kohti uusia seikkailuja

Mä katsoin taivaanrantaan

Ja loisteen siellä näin

Jäähyväisten on aika

--

Niin aika rientää

Vain muisto unelmasta jää

Mutta sateenkaaren päässä
Taas oottaa aarre löytäjää


Pikkunakki ei hyväksynyt Kisipauta laumaan vaikka kuinka sitä yritettiin ja niin oli aika etsiä Kissille uusi koti välttyäksemme suurimmilta konflikteilta. Uutta kotia tarkoin ja harkiten etsinkin, kunnes sopiva ja täydellinen löytyi. 
Kävin viikko sitten viemässä Kissin uuteen kotiin ja toivon, että se kotiutuisi koirattomaan perheeseen hyvin ja saisi olla oma itsensä pöhkö katti, joka tykkää leikkiä ja ajaa rallia ympäriinsä :) 
Nyt täällä on hiljaista, kun Kissi ei ole kertomassa mielipiteitään asioista eikä ajamassa rallia, saati päivystämässä ikkunassa pihan tapahtumia tai nukkumassa vieressä ja pyytämässä rapsutuksia.