lauantai 27. joulukuuta 2014

Pakkasenpurema

Pakkasta ja aurinkoa. Pakko siis lähteä ulos jäädyttämään sormensa ja kuvaamaan, edes vähäksi aikaa.. Ja tässä tulos. Kannattiko? En tiedä mutta ainakin yhdestä kuvasta tykkään.





En osannut päättää mikä näistä kolmesta kuvasta asetelmaltaan on paras, joten laitoin kaikki :P





perjantai 26. joulukuuta 2014

Koiruuksia ja kissauksia

Tuli käytyä siskon luona Hämeessä. Olihan taas pari päivää mahtavaa, kun Martta jahtasi kissaa lähes koko ajan. Ulisi ja mölisi lähes tauotta. Ihanaa! Ja kuinka rentouttavaa! Kissaparka majoittui lähes koko ajaksi korkean kaapin päälle, josta pääsi tarkkailemaan tilannetta ja nukkumaan rauhassa Martan häirinnältä. Hilla taas nautti olostaan lasten kanssa. Jopa sisareni T, vannoutunut kissaihminen vallan melkein ihastui Hillaan ja sen perin valloittavaan kissamaiseen olemukseen.

Tuli pelattua myös rallia lapsosten kanssa ja aiiika noloa, kun menin häviämään niille :P Ei mitään jakoa ykköspaikoille.. Täytyisi siis hivenen harjoitella sitäkin lajia.

Ja kotiin tultua koirat ovat vain nukkuneet, ulkonakin käyvät äkkiä ja sitten nopsaan sisälle. Hui kamalan kylmä ilma, tassutkin jäätyy, eii tarkene. Jopa Martta, kaiken sään kestävä mäyräkoira kaatuu suorilta jaloilta hankeen, kun kylmä kangistaa..














Kotona jälleen..