perjantai 3. helmikuuta 2012

Kahvia ja pullaa

Miten voi olla jotain niin tähtitieteellisen vaikeaa paistaa.. tai tehdä ylipäätään pullaa? Miksi joillain se onnistuu kuin Strömsöössä mutta minulla se menee aina pieleen jotenkin vaikka tekisi kuinka ohjeen mukaan. Ensimmäisestä erästä tuli kuivakoita pikkupullia (netistä luin, että se johtuu siitä että jauhoja laitetaan liikaa) ja tästä toisesta erästä isoja löysiä lehmänläjäpullia, joista sisus tursuaa yli äyräiden (näihin laitoin sitten vähemmän jauhoja) Kas näin:



Pitääkö tyytyä siihen, että tekee yksinkertaisimpia peruspyöryläpullia niin kauan, että hallitsee pullantekotekniikan?

Mutta hyviä ne oli joka tapauksessa. Mikäs sen oivallisempi iltapäiväkahvin kanssa olisikaan kuin vasta leivottu pulla, ulkonäöstä viis :)

3 kommenttia: