maanantai 21. toukokuuta 2012

Päivä Helsningissä

Olimma tyttösten kanssa Helsningin Pop up -ravintolapäivillä lauantaina. Aurinko paistoi, lämmintä riitti ja tarjoilut olivat herkullisia. Tuli käveltyä kilometri jos toinenkin ruoan perässä mutta viis siitä, haaskoo olj.
5 kommenttia:

 1. Enkä tajunnunnaninnannunnan ottaa kuvia niistä itse ruoan tahi herkkujen tarjoajista.. Pölvästi kun olen. Mutta ehkä ensi kesänä sitten :P

  VastaaPoista
 2. Mitä kaikkee söitte? Määkin ajattelin laittaa sellaisen ravintelin pystyyn tähän meidän raitille. Olisin tarjonnut tapaksia. Luuletko, jotta olisi ollut kaupallinen menestys???

  VastaaPoista
 3. Kuppikakkuja :P Oltiin semmoisella alueella, että ruokien osalla hinnat hipoi ravintolahintoja, niin jäi ostamatta varsinaiset ruoat. Tai sitten ei vaan löytynyt mieleistä. Oli tarjolla wokkisotkuista grilliruokiin. Jotta herkuttelupäiväksi meni. Lopetimma päivän menemällä puistikkoon pussikaljalle. Että se siitä ravintelipäivästä :D

  Ja tottakai pistät teidän raitille ravintelin pystyyn ja pistät sitte plakaatin ässäkaupan seinälle, että tapaksia tarjolla - tulukee syömään.

  VastaaPoista
 4. Tapaksia, tapaksia. Tulukee syömään. Tai sitten, koska olen enemmän rockmusiikin ystävä, voisinkin pystyttää ennemmin Rock up -ravintolan. Hoh-hoh-hooooooooooo!

  VastaaPoista
 5. Niin, ja se vielä, että kiitos tuhannesti kortista! Olipas ehdottomasti piristävä yllätys :)

  VastaaPoista