tiistai 4. syyskuuta 2012

Mustikkajugurttia, njamps njamps

Testasinpa kelpaako tälle nirsohkolle kissalle jukurtti. Nakkis ainakin tykkää nuolla jukurttipurkin pohjat ja kun se kuulee sen äänen, kun saksitaan purkkia keskeltä kahtia, niin johan on pikku koira salamana paikalla mutta nytpä oli myös kissa. Siinä se liposteli purkin pohjia aivan kuin olis aina ennenki tehny niin Napanderin katsoessa vierestä kateellisena, että taasko kissalle ensin..

Eikös kissoille voi jotain maitotuotteita syöttää vai muistanenko väärin? Tokihan on kissanmaitoa mutta jos sitä ei nyt lasketa mukaan.


6 kommenttia:

  1. kyllä on nakilla kova kohtalo, ainaan jää kakkoseksi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nakki saa sitte iltasella köllötellä mamman vieressä ja kisimau joutuu tyytymään johonkin muuhun nukkumapaikkaan. Olen myös yrittänyt leikittää Nakkia vähän enemmän, ettei hää ny aattele kissan vieneen kaikkea aikaa :)

      Poista
  2. Nakki-parka! Kyllä vaan, hapanmaitotuotteet ovat oikein suositeltavia kissalle ja kerma. Ainoastaan maito sellaisenaan ei ole hyväksi. Ja voita voit syöttää huoleti. Ai, että käy kukkaron päälle. Mitä me emme tekisi pitkäkarvaisten ystäviemme eteen???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta nyt kun mulla ei ole sitä autoa, niin voin käyttää kaikki ylimääräiset rahani karvakuonoihin ja ties mihin niiden gourmet-aterioihin. Että eikun ostamaan katkarapuja ja lohihyytelöä kisimaulle sekä Nakille vähän naudanmahaa ja muita yököttäviä mutta Nakin mielestä parhaimpia herkkuja :P Ja oi niitä kissan- sekä koiranpäiviä mitä rakkaat lemmikkini tulevatkaan kokemaan..

      Poista
  3. Hieno banneri. Tasaväkisesti ovat eläimet siinä edustettuina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyihän sitä Kisimaukin lisätä banneriin, aivan tasapuolisuuden nimissä :) Kiitos taas H:lle kuvien lainaamisesta!

      Poista