lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kesä tulee sittenkin..

Pitkän talven ajan odottelimma Nakin kanssa, että lähipellolta sulaisi lumet ja sinne pääsisi taas humppailemaan. Talvisin siellä menee latu, joten sinne ei ole koiran kanssa silloin asiaa ellei halua kahlata metrisessä hangessa. Juu kiitos ei :D

Odotus palkittiin ja lähes kaikki lumet olivat sulaneet. Jee! Tosin pelto oli vetinen kuin mikä, oikea litsläts-keli ja minä vain mietin, että mistä kohtaa menisi, että vähiten kengät kastuisivat :P Nakkis taas sinkoili minne sattuu, kun ei oikein tiennyt mistä menisi, kun nenään varmasti tulvi ties ja mitä hajuja eikä viis veisannut siitä vaikka kastui korviaan myöten. Viis kastumisesta, kunhan sai mönkiä ja kaivella pellolla..

2 kommenttia:

 1. Jotenkin luulin, että siellä olisi jo lumetonta ja kuivaa ja kaikki kevätkukat olisivat loistossaan ja ihmiset olisivat hellemekoissaan ja että vaan täällä Siperian lähistöllä on metsissä lunta ja märkää. Ihminen voi joskus olla niin väärässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä eilinen ja tää päivä tuntu oikeasti keväältä ja siltä, että kesä sittenkin tulee. Ja vasta huomenna oon menossa vaihtamaan talvitassuja pois autostakin, kun on kehveli pitänyt yöpakkasia (monena aamuna ollut liki -10'C töihin lähtiessä). Sittenpä ei ole lumetkaan päässeet kunnolla sulamaan.

   Eikä hellemekoillekaan ole ollut vielä tarvetta enkä oo edes ensimmäistäkään leskenlehteä nähnyt vaikka Nakin kanssa käydään lenkillä päivittäin kerran jos toisenkin kerran..

   Poista