sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Niin ne lapset sitten lähti..

Ja tässä ollaan viikon päivät oltu Nakin ja Martan kanssa keskenään, unohtamatta toki Kisipauta, ja totuttauduttu hiljaiseloon ja rauhallisuuteen.. Tai no niin. Rauhallisuudesta en tiedä mutta hiljaista on :)

Tässä vielä kuvia viimeiseltä pentujen yhteiseltä viikolta..Kun pennut olivat lähteneet, niin Nakki etsi lapsosiaan tovin ja lopulta meni nukkumaan Martan viereen sen näköisenä, että tätä ette kyllä ainakaan vie.
Muutaman päivän Nakki oli vähän ihmeissään uudesta tilanteesta ilman pentukatrasta mutta toipui siitä ja nyt on aivan onnessaan, kun on leikkikaveri, joka jaksaa temmeltää sen kanssa :) Siispä täällä ajetaan rallia harva se päivä ja kissalla on ollut vähän totuttautumista karvoissa riekkuvaan pentuun. Martan uusi leikki on heittäytyä kissan päälle makoilemaan, tänään Hildalla vähän meni hermo siitä leikistä ja ensimmäisen kerran tais sähähtää Martalle. Sen jälkeen mentiinkin rallia kissa edellä ja kaks koiraa perässä. Voi kisipau parkaa mihin myllytykseen on joutunut rauhallisen elämän jälkeen. Toivottavasti se ei nyt vallan järkyty tästä.

Kiltti pikku-Martta, joka ei ikinä keksi mitään pahojaan.. :P


5 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Martta jäi äiskän kanssa kotiin ;) Mutta ikävä tulee niitä ruskeita pikkunakkeja, niitä kuvia olisi katsellut enemmänkin!

  VastaaPoista
 2. Juu, niihin ruskeisiin nakkeihin miekin ihastuin:)

  VastaaPoista
 3. ihania nuo viimeiset kuvat :) tahtoo tulla katsomaan taas, tai sit siun pitää tulla kyläilyreissulle pötköjen kera;)

  heili

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että sulle jäi yksi pötkö itselles! :) Mutta komppaan edellisiä, ikävä tulee noita kuvia kun ne on niin sulosia! :)

  VastaaPoista
 5. Voihan ryhmä rämä! Nakkeja pitkin poikin lattioita ja petejä :) Voi Hilda-raukkaa. Ihan tässä kissatädin sydäntä särkee. Tule Hilda tädin luokse, tule :)

  VastaaPoista