perjantai 19. syyskuuta 2014

Aurinkoinen alkuilta puistossa

Pikkukoisalla oli taas niin paljon virtaa kintaassa, että oli pakko laskea se päästämään höyryjä ulos. Ja niinpä se taas riemumielin laukkasi ympäriinsä puistikkoa meiningillä, että ota kii jos saat :) Pahimmoilleen kameranainen ei aivan pysynyt perässä tai pysyi mutta kuvista puuttui milloin koiran etupää ja milloin takapää, kun neiti hivenen paineli menemään. Ehkä minä joku kaunis päivä osaan ottaa vauhtikuvia koirista.. Ehkä.. Noin sadasta kuvasta onnistui ehkä kymmenen :D Jee! Mikä saavutus. 

Näihin kuviin päätämmä tämän aurinkoisen viikon ja jäämme odottamaan kurjaakin kurjempia sateita ja vähemmän innostavia kuvauskelejä.1 kommentti:

  1. Voe tuo Pikkukoisa! <3 <3 Toene on nii nätti ku karamelli :) Sitä virtoo nuilla lapsukaesilla riittää. Hyvät kuvat oot kuitennii suanna sen hepulista huolimata. Ja Martta on nii uljas ja kommee. Semmonen rotunaene.
    Ensviikolla vissiin suahaan saetta ja muuta tympeetä. Mutta tänäpäevänä ja huomenna männään vielä aarinkopaesteessa. Jos on ennustuksii luottamista :)
    Mukavata viikolloppuva!

    VastaaPoista