perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ei otsikkoa

Ei kuvia, ei elämää, ei rahaa, ei postauksia.

Ah, kun mä rakastan autoja. Niihin saa upottaa koko elämänsä varallisuuden eikä sittenkään riitä. Kesärengasrahoilla olisin ottanut äkkilähdön, jos toisenkin kauas pois etelään. Joo olishan sitä säästänyt ehkä pari kymppiä, jos olis ottanut Yokohamahumahutan -renkaat mutta enpä sitten ottanut niitä. Ja sitten kun olisit valmis luopumaan siitä rahansyöjä rohjakkeesta, niin kukaan ei sitä huoli.

Kamerastakin loppui patterit ja tililtä rahat ja totesin jälleen kerran, että ei kannata sairastella, ei pidempiä aikoja eikä ainakaan näillä varastoduunarin palkoilla, kun osan sairaslomapalkasta maksaakin Kela eikä työnantaja..

Ja seurauksena Itäisen Suomen matkailusta Nakille tuli ähky. Suu veti ruokaa mutta vatsa ei. Tulee kieltämättä mieleen tämä: http://www.youtube.com/watch?v=NQCwHluBqFc
Pariin kolmeen päivään se ei pystynyt liikkumaan juuri laisinkaan, oli haluton koko elämään ja oli jo vähällä, etten kuskannut sitä eläinlääkärin pakeille kun kuvittelin sen jo tekevän kuolemaa. Mutta pahimman ähkyn mennessä ohitse, Nakkis reippaili lenkeillä jo entiseen malliin, viis vatsanpuruista.

Kesä tulee kohisten ja puut jo vihertää, lämmintäkin on ja ah niin ihanaiset tsirppalinnutkin ovat heränneet talvihorroksestaan "mekastamaan" ikkunan taakse niin ettei varmasti saa nukuttua. Yhdestä herra kukkelikuusta eroon päästiin, niin tilalle tuli sata pienempää.

Että kylläpä olikin taas niin seesteinen ja auvvoinen blogipläjäys, jonka olisi voinut jättää julkaisematta ja odottaa aikaa parempaa kera fantsyykkeleiden kuvajaisten.

2 kommenttia:

  1. Täytyy todeta, että aavistuksen synkkää luettavaa. Pitäisikö piristykseksi lähettää kuvaa k.kukasta, joka täällä kasvaa ja nauttii valosta ja kastelusta :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä jotta kukka voi hyvin, ettette ole unohtaneet sitä terassille.. iiihan vahingossa vain :P

    VastaaPoista