tiistai 10. huhtikuuta 2012

Hampaiden pesua..

Nakin joka viikkoinen hampaiden pesu on taas suoritettu, vanhan tapaturmaisen puutikku äksidentin seurauksena täytyy hampaat pestä vähintään kerran pari viikossa. Koska muutoin toisen takakulmurin juureen kerääntyy ruokaa, joka aiheuttaa pahanhajuista hengitystä.

Nakki itse ei tästä toimenpiteestä välitä ei sitten yhtään. Pakoilu alkaa jo siitä, kun se kuulee lääkekaapin avautuvan ja kun otan sieltä suuvesipullon sekä hammasharjan. Mutta ei auta itku markkinoilla, kun ne hampaat on pestävä vaikka siitä jokaisella kerralla tuleekin tahtojen taistelu.

Että voikin olla voimaa pienellä koiralla vääntää ja harata tassuilla vastaan ja purra hampaita kiinni, etten vaan saisi vahingossakaan hammasharjaa tuikattua suuhun. Ehkä täytyisi olla nakin makuista hammastahnaa, jos se tekisi tästä operaatiosta hivenen helpompaa...

Ja kun toimenpide on ohitse, esitetään niiiiiin loukkaantunutta, että ei mitään järkeä. Ja hetken kuluttua siitä jo kirmataan tuhatta ja sataa kämppää ympäri häntä töttöröllä, kun tajutaan että nyt se on ohitse. Että ota siitä nyt sitte selevää, että onko se hampaiden pesu itse koiralle hyvä vai huono juttu..
1 kommentti: