maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kissanpentu siellä, kissanpentu tuolla..

Onko kissanpentu kohta täällä?

Nakki kaveriton koira. Ottaako sille koirakaveri vai kissakaveri vai kilpikonna, se niljakas akvaarion kolistaja? Miettinyt tässä pääni puhki, että mitä pitäisi tehdä tahi tekemättä jättää. Olisiko minun blogin ältsin suurella lukijamäärällä ehdotuksia, ottaakko pieni hau vai pieni nau?

Toinen koira olisi Nakille tottakai parempi vaihtoehto. Mutta entäs sitten kun sataa taivaan täydeltä vaakatasossa pikku-ukkoja ja toisen koiran kanssa pitäisi vaan lähteä ulos koska se on sisäistänyt lenkkeilyaikataulunsa kuitenkin aivan eri aikaan kuin Nakilla on (jonka voi viedä ulos milloin vain, kunhan sen vain käyttää kolmesti päivässä ulkona), kun samalla voimme Nakin kanssa vain kääntää kylkeä sängyssä ja odottaa säätä parempaa. Olisiko kissa silloin parempi vaihtoehto?

Mutta kuinka käy sitten yöllä, saako sitä nukuttua? Kun minun tuurilla se kissa kuitenkin ajaa rallia tuhatta ja sataa yöaikaan, mellastaa ja naukuu.. Ja mitä kissa edellä, sitä Nakki perässä, ei ehkä nau'u mutta mellastaa mukana muuten vain.

Vai olisinko niin kamala emäntä, että jättäisin Nakilta senkin riemun kokematta, että pääsisi kissaralliin osalliseksi? Ja odottaisin kiltisti muutaman vuoden ja ottaisin sitten Nakin eläkepäivien kunniaksi sille pienen hau-kaverin..

2 kommenttia:

  1. Onpas Ulpulla pulma. Ota jo koiriin tottunut aikuinen kissa, joka kaipaa uutta kotia. Varmista että on rauhallinen ja nukkuu hyvin yönsä :) Tässä vaan tällainen kissaihmisen ehdotus...

    VastaaPoista
  2. Tulikin vähän isompi Mau taloon ja Nakkis suorastaan ryömii sen edessä ja väistää Maun jäätävää katsetta :D Että kissaihmisen ehdotus ei ollut pöllömpi :)

    VastaaPoista