perjantai 23. marraskuuta 2012

Siivouspäivä

Olen katsellut jo jonkin aikaa keittiön lattiaa, että se on likainen vaikka sitä kuinka pesisi kerran jos toisenkin kerran viikossa tavan pesuaineilla, niin lika ei vaan lähde. Tänään arvelin sitten, että otetaan astetta kovemmat aineet käyttöön ja eikun kloritilla sekä juuriharjalla jynssäämään lattiaa. Ja kyllähän se puhdistui, vesi oli aivan harmaata. Että miten lähtikin niin likainen vesi. Yök! Mutta pulmaksi lähinnä muodostui nämä rakkaat lemmikit. Jouduin tuon tuostakin hätistelemään molempia pois pesualueelta. Nakki tajusi lopulta sentään pysyä eteisen puolella ja odotti nätisti, että koska saa tulla..



Mutta tämä toinen karvakasa.. öhöm. Tai siis jalosukuinen rotukissani ei tuon taivaallista ymmärtänyt, että nyt ei voi olla keittiössä koska keittiön lattiaa p-e-s-t-ä-ä-n. Mutta kaikesta huolimatta siinä se tepasteli essuntassun kuin maailman omistaja ja kehtasi vielä mouruta mennen tullen. Ja mikä siinä kloritissa sitten kiehtookin kissoja tai tätä kissaa (koska tätä ei tapahdu silloin, kun pestään tavallisella pesuaineella) mutta kissa kurnau päätti tulla kieriskelemään juuri pestylle ja vielä märälle lattialle. Luulisi sen olevan inhaa, kun turkki kastuu, unohtamatta töppösiä. Mutta ei! Siinä se kieriskeli ja puski lattiaa.. 

(Kahjo katti, sanon minä!) 

Jos nyt taas koiriin verrataan, niin ne sentään ymmärtää puhetta, että tänne ei nyt tulla ja piste. Mutta kissat.. Ota näistä selvää, kun ovat niin itseriittoista väkeä eiku siis.. ;) :D




Ööö.. Onko tuo kissa kasvattanut talviturkin vai miksi se näyttää töppöjalkaiselta ja lihavalta  :D

2 kommenttia:

  1. Hih :) Luin jostain, että kissan mahd. merkkauspissoja ei pitäisi siivota kloritilla, se voi innostaa kissan vain lisää merkkailemaan. Siinä on jokin niitä kiehtova tuoksu. Kuulemma kaikki sitruunan tuoksuiset ovat parhaita kissankarkottajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin jälkikäteen muistui mieleen, et jostain olin joskus lukevinani, et kloritilla kannattais pestä kissanvessa säännöllisin väliajoin. Syynä juurikin se, et kissa tekis tarpeensa sinne vessaan eikä muualle..

      Ja täytyy ilmiselvästi ostaa sitruunantuoksuista lattianpesuainetta seuraavaksi ja katsotaan tuleeko kisipau kieriskelemään lattioille pesun jälkeen.

      Poista