lauantai 8. joulukuuta 2012

Kissa lumella ja lunta kissassa

Naukupetteri rääkyi ja mourusi ikkunan edessä, ravasi ympäri kämppää häntä töttöröllä, komensi Nakkiparkaa, ei esimerkiksi laskenut sitä sinne missä itse olin. Joten päätin viedä sen ulos, melskatkoon siellä.

Mutta ulos päästyään kissaparka jähmettyi niille sijoilleen silmät ymmyrkäisinä. Hyi miten kylmää, eii voi liikkua, ei mihinkään suuntaan, ei pysty ja tähän valkoiseen uppoaa mahaa myöten, päällimmäisenä varmaan ajatus, että kuinka täältä pääsee takaisin sisälle..



Lopulta se uskalsi liikkua, yllättäin kotioven suuntaan hirmuista vauhtia :D


Ja lopuksi kunnon ravistus, että varmasti lähtee kaikki lumi pois ..

Mutta kylläpä viiden minuutin ulkoilu rauhoitti kisipauta kummasti ja nyt kelpaa olla taas se (muka) rauhallinen oma itsensä.


Ehkä sillä oli vain tylsää..


2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat. Kissa on kyllä kaunis! Tähän aikaan vuodesta pääsee helpolla ulkoilun kanssa. Olen jo kaksi kertaa aukaissut Lissulle takaoven ja muka antanut kaikki mahdollisuudet vapauteen. Ei ole kelvannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis vissiin ostaa joku leikittämishärveli (mutta kun en ikänään muista), että sais sillä virtaa ja silmien paloa sammutettua, kun ei tuo ulkoilu nyt oikein maistu. Ennen lumia jolkotteli Nakin perässä ja ilman Nakkia lenkillä kuin koirat konsanaan, hyökkäili pusikoihin ja jahtasi lintuja.

      Poista