tiistai 5. maaliskuuta 2013

Leluista..


Ostin kissalle ihan oikeita kissanleluja mutta ei kelpaa mademoiselle mikään niistä, edelleen ykkössuosikki on hiuslenkki, jolla se jaksaa leikkiä. Toisin on Nakin tapauksessa, sille voisi antaa vaikka joka päivä uuden lelun, niin se jaksaa innostua niistä. Onko kissani hieman yksinkertainen..? 

Koiranleluista ehdottomasti kestävimmät ovat lasten pehmolelut koska niissä ei juuri koskaan ole irtoavia osia. Siksipä kirppareilta yleensä tarttuu mukaan niitä ja hintakin useimmiten alle kaksi euroa. Tulee himpun verran edullisemmaksi kuin ostaa vaikkapa Mustista ja Mirristä kalliita leluja, jotka kestää ehjänä ainoastaan nanosekunnin verran ennenkuin ne on jo suolistettu eli revitty sisukset pihalle. Myös Ikean isot rotta-pehmolelut ovat todettu kestäviksi eikä nekään ole hinnalla pilattu.

Vain hiuslenkki on kiinnostava


Nakin suosikkilelu, jossa on ihku
ihana helistin sisällä

Nakki ja Nakin leluarsenaalia ja vaatehuoneessa on lisää pussillinen uusia
vanhoja leluja odottamassa..


4 kommenttia:

 1. Jotenkin epätasapainossa tuo lelujen määrä :) Nakki näyttää Euroopan omistajalta kasansa keskellä. Pehmolelujen onnellinen omistaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisi sai leluja mutta kun ei kelpaa niin ei, on huiskaa ja härpäkettä, helistintä ja kissanminttuhiirtä mutta ei. Ainoastaan hiuslenkillä jaksaa pelleillä, kun sitä on mukava kantaa suussa paikkaan jos toiseen, heitellä ja viskoa, piilottaa maton alle ja oven taakse. Hyökkäillä sitä kohti ja vaania nurkan takaa.

   Poista
 2. Kieltämättä aika tuollainen "mä ja mun lelut"-ilme! :) Hassu Nakkis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakkis vain tykkää pehmoleluista :) Mitkään tylsät köydet ei kelpaa mutta heti kun saa pehmolelun, niin johan jaksaa sen kanssa pelata.

   Poista