keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Grillailua, kohtaamisia ja lomailua

No onpas tämä blogin päivitys nyt jäänyt vähän hunningolle.. Mut se on tää kesä ja kärpäset varmaan mikä sen aiheuttaa, on muka nii paljo kaikkee muutaki oleellisesta (tai ainaki kuviteltua) tekemistä, ettei muista ees blogiaan päivittää. Joten jos nyt olisi aikaa vähän kerrata mitä onkaan liki kuukaudessa tapahtunut ja sattunut.

Ensinnäkin Nakkis parantui koettelemuksistaan ja on taas oma pöhkö itsensä. Luita ei masu enää kestä kokonaisena, joten se saa ne jauhetussa muodossa, rustoja taas kestää jonkun verran eli niitä saa kerran pari viikossa. Kasviksia on myös lisätty, että saisi vatsan toimintaa edistäviä kuituja.

Ostin myös sähköisen grillin koska kyllästyin käryyttelemään pannulla kaikenlaista (varsinkin kun liesituuletin ei toimi) niin näyttää sitä kuin koko kämppä olis tulessa ja palohälytin huutaa kuin syötävä. Ei kiva. Vaikkei mikään hiili- taikka kaasugrilli olekaan, niin saa tuolla aivan hyviä ruokia aikaiseksi. Viimeksi tänään grillailin kanankoipia sekä Koskenlaskijalla täytettyjä herkkusieniä, jotka oli kääritty pekoniin. Nam!

Kissaa on käytetty ulkona sekä kohdattu naapurin kissoja, joista ei seurannut hyvää, pintanaarmuilla selvittiin mutta seuraavalla kerralla oli Nakkis turvamiehenä eiku naisena mukana, nii johan pysyi naapurin äkäiset kissat kaukana. Hih! :D Myös kesälomakin ehti alkaa viime perjantaina. Nakista on otettu poseerauskuvia koska kasvattaja tarvitsi sitä johonkin (en nyt muista mihin..).

Mitä Kisipau näkeekään..

... Naapurin irtokissan eikä sitä voisi vähempää kiinnostaa se..

*Murinaa ja sähinää molemmin puolin*

Kisipaun viimeinen varoitus: HÄIVY!!!

Tänne ei tarvii tulla isottelemaan!! Minä olin ensin ulkona..
..Ja josta seurasi pieni tappelu..

Kyl se on nii hiano koira :P

Pakollinen taidekuva myös

Grillimaisteri huolehtii, että myös pienet koirat saavat osansa..

Kyl oli hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti