keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hävisin taistelun..

.. Niin, että minkä? No sen, että saako kissa oleilla keittiön pöydällä vai ei. Vaikka mitenkä ja kuinka kieltää ja nakkaa taikka huiskii pois, kun näkee sen pöydällä, silti se sinne taas kohta menee. Joten olkoon sitten, ei voi jaksaa tapella :D Ostin voittopalkinnoksi sille hienon tyynynkin minkä päällä sitten voi loikoilla ja siinähän se päivät päästään käytännössä on.

Koirat ovat aivan toisenlaisia, sen olen taas saanut monta kertaa huomata. Jostakin komennat ja kiellät, niin koira oppii sen joskus - kissa ei koskaan! Olen kieltänyt kissaa monet monituiset kerrat kynsimästä sohvaa tai sänkyä mutta silti se tekee sitä - päivittäin. Ja kun saat sen peijakkaan karvapumpulan kiinni siitä, että se on kynsimässä jotakin kiellettyä, niin salamana se irroittaa kyntensä ja on ihan pyh ja pöh, minä mitään en tehnyt kunhan vain haistelin tätä.. tai siis nuolin tassua.. Slurps!Tää on siis niiiii ehaaaana paikka olla

2 kommenttia:

  1. Lissulla oli myös prinsessatyynyjä, vaikkei mikään prinsessa ollutkaan. Kai nuo kissatytötkin haluaa välillä hempeillä ruusutyynyillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta tyynystä ja pöydänkulmasta tuli kisipaun suosikkipaikka. Ei loikoile ja istuskele missä sattuu pöydän kulmalla vaan menee kiltisti omalle tyynylleen :)

      Poista