lauantai 10. elokuuta 2013

Terassin häkitystä

Tämän päivän projekti oli terassin häkitys. Onneksi on auttavaisia ystäviä, jotka tulivat avustamaan tässä, en olisi millään saanut sitä yksin tehtyä, en ainakaan näin siistiä :)

Kyllä terassille verkkoa laitettaessa kissaa kiinnosti, että mitäs siellä kolme ihmistä oikein häslää ja olis punkenu koko ajan katsomaan mutta kun häkitys oli valmis niin on sen näköinen, et kiinnostaa joo samanverran kuin kilo kiviä :D

Ehkä Kisipau tässä päivien saatossa ymmärtää, että nyt voi mennä vapaasti sisään ja ulos eikä koko ajan joku ole perässä huutamassa, että eiiiiii sinne!! Enää puuttuu joku päivystysjakkara, josta se näkisi laitojen ylitse. Pitää sekin jotenkin sumplia, ehkä sitten kiinnostaa mennä partsille, kun näkee pihan tapahtumia.



Pienehkö päivitys tilanteeseen.. Kisipauta kyl kiinnostaa terassi mut eihän se voi sitä millään näyttää. Joten kun jäi kiinni ekalta tarkastuskierrokselta, nii tuli ovella vastaan, et PYH! minä mitään täällä ollut ja marssi häntä pystyssä sisälle. Toisella ja kolmannella kerralla jopa suvaitsi, että myös minä voin olla siellä ja nyt jo karjuu eteisessä, et pitäis mennä sen seuraksi ulos :D

4 kommenttia:

  1. Sinnehän pitää saada kiipeilypuu ja leluja ja...ja... makoilu- ja nukkumapaikka ja tarjoilupalvelu ja silityspalvelu :)

    VastaaPoista
  2. Tulipa siitä hieno! Kyllä Kisipiaun nyt kelpaa tähystää pihalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli :) Nyt voi huoletta pitää ikkunoita ja ovia auki eikä tarvii miettiä, että missä kissa..

      Poista