lauantai 14. maaliskuuta 2015

Uusi paikkakunta, Uudet kujeet

Muutto uudelle paikkakunnalle ja pakka sekaisin kerta heitolla. Hyvästit työelämälle hetkeksi ja opiskelun riemu väliajaksi. Uudet ystävät itsellä, uudet kamut koirilla. Vieraat maisemat, metsät, pellot ja puistot.

Suuri plussa on asunto metsän ja peltojen reunalla vaikka hitusen kallis vuokra onkin näin opiskelijan silmin ja rahoin. Alle kymmenen minuutin kävelyn päässä aukeaa pellot, joiden reunamilla polkuja riittää pidemmällekin lenkille mentäväksi ja lumettomaan aikaan alle kolmen kilometrin päässä kuntopolkuja mielin määrin. Hyvä sijainti siis.

Koirat ovat tutustuneet jo uusiin kamuihin ja tänäänkin oli kaverini S käymässä lähes tulkoon naapuripitäjästä ja hänellä oli mukanaan koiransa, Liinu-lagotto. Hilla sai siitä uuden rallikamun. Kerrankin oli koira, joka pysyi pikkuneidin vauhdissa. Olis siis sen kaltainen riittävän kaheli koira :)

Tässäpä muutama kuva tämän päivän peltorallista..

Mukava metsä, jossa risteilee polkuja suuntaan jos toiseen
ja jonka kautta pääsee pellolleLentävät lihapullat :D5 kommenttia:

 1. Ompa teellä sielä mukavat polut ja pellot juosta humeltoo .)
  Ja vaahtijahhii on ollunna näköjjään. Kurjoo ku ee Martta piässy irti juoksemmaan. Se on tuo nenä semmonen joka kyllä meetä määräkoerija viep jos meejjät irti laskoo...että sempuolee parempi olla narunnokassa :)
  Mukava ku ootta kottiutunna sinne uuteen paekkaan. Eekö vuan oo tiälä Savommualla mukavata!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martsi pääsi toisella kertaa juoksemaan vapaana, täytyy yrittää ladata se video tänne missä mennä viipottaa Hillan kanssa täyttä laukkaa.

   Savonmualla on ainakin rauhallisempaa kuin hektisessä Helsingissä tai oikeastaan Vantaalla. Ja hiljaista. Kun ei koko ajan ole lähteviä ja laskeutuvia lentokoneita ilmassa.

   Poista
 2. Kaks kahelia juoksee ja yks nuhnuaa :D

  kirppu

  VastaaPoista
 3. Tosi vauhdikkaita kuvia. "Lentävät lihapullat" on oikein sattuvasti nimetty kuva. Uskomatonta että nyt olet Savossa! Joko murre taas lähtee ihan selkäytimestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ny ihan selkäytimestä lähde mutta eipä oo kaukanakaan siitä. Peri savolainen vastaus ainakin kysymykseesi :P

   Poista