perjantai 8. helmikuuta 2013

Kissan hulluuskohtaus

Tänään on tuuletus/siivous/ruoanlaittopäivä koska huomenna tulee ystäviä ja tuttavia syömään perinteistä jaahelihakeettoo, (luomulihasta vielä, että voe mahoton) hööstettynä mustalla koskenlaskijalla ja jälkiruoaksi saavat ensimaistaa punajuurisuklaakakkua (Mitähän siitäkin tulee? Heitethän punajuuret kuuseen ja syödään suklaa.. Eiiiku siis).

Ja mikä siinä on, että kissa saa aivan hirvittävän hepulin, kun tuulettaa?? Heti ikkunoiden avautuessa kissa toheltaa minne sattuu silmät kiiluen korvat taakse viistettynä ja häntä töttöröllä.

Harmillista, että en ikinä ehdi ottaa kameraa ja napata paria kuvaa, kun kissa koheltaa ympäri asuntoa häntä viuhuen, hyppelee kömpelösti tuolilta toiselle ja rallaa matot rullalle juostessaan keittiön ja olohuoneen ikkunoiden väliä. Loikkaa muka sulavasti lattialta kiipeilytelineeseensä mutta käytännössä räveltää itsensä juuri ja juuri korkeimmalle osiolle tassujen haparoidessa kohtaa, josta saada kynsillä kiinni, ettei tippuisi ja näin häpäisisi itseään. Nakin ihmetellessä keskellä kaikkea härdelliä, että mikä sille taas tuli??

Tarkoittaako tämä, että rakas mamman karvapumpula saa aivan liian vähän ULKOliikuntaa? Pitäisikö siis heti tänään hypätä tuonne hankeen, jonne kissa katoaa umpsukkeluksiin asti, kun sitä niin ihanaista valkoista kidettä on tänäänkin tullut vaivaiset 15-20cm lisää tänne Eteläiseen Suomeen koristamaan talven lumoja.

Tätä hetkeä odottaen, et kisipau on taas rauhallinen..

2 kommenttia:

 1. Hauska hulluuskohtaus. Olisipa ollut kiva saada nähdä siitä kuvia. Tai onhan tätä hulluutta täällä ihan omastakin takaa eikä silloin kamera kerkiä mukaan täälläkään. Hyvät keitonsyöntipippalot vaan sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera on AINA väärässä huoneessa, kun kissa tai koira saa hulluuskohtauksen. Nakistakin jäänyt monta kuvaa ottamatta, kun se viskoo sille järsittäväksi annettuja porkkanoita pitkin keittiön lattiaa ja jahtaa niitä kuin suurtakin saalistettavaa :P

   Ja keitosta tuli yllättävän hyvää, vaikka itse sanonkin. Ja siihen kun lisää sen Koskenlaskijan, nii avot. Punajuurikakku jää arvoitukseksi ellen saa nyt jotakin kohtausta ja tee sitä valmiiksi huomista varten.. Hmm.

   Poista